2013. április 05.

Átalakít az I.M.G. Inter Media Group

Az I.M.G. Inter Media Group Kft. az I.M.S. Inter Media Solution divízióját március végével önálló cégként üzemelteti tovább. A CEO Szuromi Péter lett.

Az I.M.G. Inter Media Group Kft., az I.M.S. Inter Media Solution divízióját 2013 március végével önálló cégként üzemelteti tovább, és egyúttal Szuromi Pétert nevezte ki új cége ügyvezető igazgatójának.
Szuromi Péter, az új cég ügyvezetője
Szuromi Péter, az új cég ügyvezetője

Szuromi Péter karrierje 2006-ban indult a Mediaedge:cia-nál, majd 2007 végén csatlakozott az akkori ZenithOptimediához. Az I.M.G Inter Media Group csapatához 2010-ben mint ügyfélszolgálati igazgató érkezett.

Péter eddigi feladatait Kismihók Judit veszi át, aki 2007-ben szintén a Mediaedge:cia-nál kezdte meg médiaügynökségi pályafutását, az I.M.G. Inter Media Grouphoz 2011-ben csatlakozott.

Az I.M.S. Inter Media Solution specializált médiakommunikációs szolgáltatások kivitelezésére jött létre, megtartva, de egyben túl is lépve a hagyományos médiaügynökségi kereteket. Az új cég célja az I.M.G. Inter Media Group azon törekvéseinek folytatása, hogy ügyfelei számára non-tradícionális, kreatív kommunikációs megoldásokat szállítson. Olyan alkotóműhely felállítása volt a cél, amely médiastratégiák és médiatervek szállításán túlmenően több időt és teret ad az ott dolgozó kollégáknak új kommunikációs ötletek kidolgozására.

"Erős szakmai és üzleti felkészülés előzte meg új cégünk alapítását. Lelkes, fiatal, ambíciózus csapat állt fel, akik nemcsak keresik az új avagy szokatlan kommunikációs lehetőségeket, de azok megteremtésében is aktív szerepet tudnak vállalni. Büszke vagyok arra, hogy miután immáron hetedik éve dolgozom együtt Szuromi Péterrel végig kísérve őt eddigi pályáján, most üdvözölhetem őt mint új cégünk ügyvezető igazgatóját. Péter magabiztos szakmai felkészültsége, rátermettsége biztos alapokra helyezi az I.M.S. Inter Media Solution cégünket. Az új cég elindításával egyidejűleg új médiavásárlási csoport is létrejött a hazai médiapiacon, amely magában foglalja az I.M.G. Inter Media Group és az I.M.S. Inter Media Solution cégeket" - nyilatkozta Tóth Orsolya, az I.M.G. Inter Media Group ügyvezető igazgatója a hír kapcsán.