2017. március 07.

Átfogó Jacobs-kampány

2016 novemberben vette kezdetét a Jacobs Douwe Egberts HU Zrt. nagyszabású kampánya, melynek célja a Jacobs márka megújítása és népszerűsítése volt.

Ébreszd fel álmaid! szlogennel indult el az integrált kommunikáció, amit a TV szpot mellett közterületi, digitális, sajtó és speciális TV megjelenések egyaránt támogattak.

Televízióban a hagyományos kampány kiegészítőjeként a Jacobs két különleges non-szpot TV megoldással színesítette a kampányát:

  • Egyrészről az RTL Klub csatornán megjelenő miniprogram sorozatot támogatta, amelyben 4 kiemelkedő személlyel ismerkedhettünk meg közelebbről illetve bepillantást nyerhettünk, hogy álmaik megvalósításához milyen úton jutottak el. A négy interjúban Németh Dorottya kétszeres fitneszbajnok, Fenyvesi Zoltán, a „Tiszta Szívvel” c. film főszereplője, Csipes Tamara olimpiai, VB és EB bajnok kajakozó és Miszei János, a 2014-es év séfje szerepelnek.
  • A miniprogram-szponzoráció mellett a Fókusz műsorában IPM (inprogram message) megoldással támogatta azokat a riportokat, melyben pozitív emberi történetek került előtérbe.

Közterületen az országos lefedettségű citylight megjelenések mellett, épülethálók díszítették Budapest 12 belvárosi helyszínét. Ezen felül egyedi, különleges megjelenésként illatos citylightok varázsoltak kávézó hangulatot a járókelők számára a város néhány forgalmas pontján.

Aki pedig meg szeretette volna kóstolni a Jacobs termékeket, az megtehette az üzletekben szervezett nagyszabású kóstoltatás keretében.

A kampány médiatervezési-és vásárlási feladatait a Havas Media végezte.

„Széndobálókat” keres a Heineken

20 órája

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.