2017. március 07.

Átfogó Jacobs-kampány

2016 novemberben vette kezdetét a Jacobs Douwe Egberts HU Zrt. nagyszabású kampánya, melynek célja a Jacobs márka megújítása és népszerűsítése volt.

Ébreszd fel álmaid! szlogennel indult el az integrált kommunikáció, amit a TV szpot mellett közterületi, digitális, sajtó és speciális TV megjelenések egyaránt támogattak.

Televízióban a hagyományos kampány kiegészítőjeként a Jacobs két különleges non-szpot TV megoldással színesítette a kampányát:

  • Egyrészről az RTL Klub csatornán megjelenő miniprogram sorozatot támogatta, amelyben 4 kiemelkedő személlyel ismerkedhettünk meg közelebbről illetve bepillantást nyerhettünk, hogy álmaik megvalósításához milyen úton jutottak el. A négy interjúban Németh Dorottya kétszeres fitneszbajnok, Fenyvesi Zoltán, a „Tiszta Szívvel” c. film főszereplője, Csipes Tamara olimpiai, VB és EB bajnok kajakozó és Miszei János, a 2014-es év séfje szerepelnek.
  • A miniprogram-szponzoráció mellett a Fókusz műsorában IPM (inprogram message) megoldással támogatta azokat a riportokat, melyben pozitív emberi történetek került előtérbe.

Közterületen az országos lefedettségű citylight megjelenések mellett, épülethálók díszítették Budapest 12 belvárosi helyszínét. Ezen felül egyedi, különleges megjelenésként illatos citylightok varázsoltak kávézó hangulatot a járókelők számára a város néhány forgalmas pontján.

Aki pedig meg szeretette volna kóstolni a Jacobs termékeket, az megtehette az üzletekben szervezett nagyszabású kóstoltatás keretében.

A kampány médiatervezési-és vásárlási feladatait a Havas Media végezte.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.