2011. február 04.

Átfogó médiás adatbázis Incze Kinga cégétől

2011. február 4-én rajtolt a White Report, melyet a hirdetők, ügynökségek és médiatulajdonosok is használhatnak. Közel 6000 médium adatai érhetőek el.

2011. február 4-én rajtolt a White Report, melyet a hirdetők, ügynökségek és médiatulajdonosok is használhatnak. Közel 6000 médium adatai érhetőek el.

WhiteReport néven indított új szolgáltatást a Mrs. White Media Consulting. Az előfizetéses alapon működő cross-médiás adatbázisban mintegy 6000 médium adatai érhetőek el. Az adatok idősorosan elemezhetőek, a 2010-es adatokkal kezdődően.

A Magyarországon működő médiamárkák közül 790 tévécsatorna, 294 rádiócsatorna, 3638 lap, 166 mozi, 872 weboldal, 34 "klasszikus” közterületi médiumtípus és 32 egyéb médiummárka (indoor, stb.) található meg a rendszerben.

A szolgáltatást a tanácsadó cég hirdetőknek, média- és pr-ügynökségeknek, médiatulajdonosoknak, állami szereplőknek, befektetőknek és a sajtónak szánja, emellett a non-profit területen működő kutatók számára is hasznos lehet.

A Mrs. White közlése szerint elemezhetőek a médiaoldali piaci trendek, a médiatulajdonosok versenytárselemzéshez, termék-, portfólió fejlesztéshez, az ügyfelek, ügynökségek médiatervezéshez, piacelemzéshez használhatják. A hatóságok, hivatalok pedig a médiapiac szerkezetéről, szereplőiről kaphatnak információt.

Már az előfizetők között van az Aegis Media, az Initiative Media, a MEC, a Media Planning Group Hungary, a Universal McCann, a MediaSpirit Consulting, a Független Hírügynökség és a B&P Braun & Partners.

Címkék: mrs. white