2011. április 04.

Átszervez a Mediabrands

A médiaügynökségi csoport ezentúl földrajzi helyett stratégiai csoportok szerint áll fel.

A médiaügynökségi csoport ezentúl földrajzi helyett stratégiai csoportok szerint áll fel.

A földrajzi felosztást stratégiai csoportokba szerveződés váltja az Initiative és UM médiaügynökségeket tömörítő Mediabrands csoportnál. Ennek nyomán a korábbi négy régiót három stratégiai csoport váltja, ettől a szakmaiság növelését, a szolgáltatások színvonalának emelését és hatékonyabb erőforrás-felhasználást remélnek.

Az egyik csoportba Észak-Amerika kerül, a másikba a G14 országok (Ausztrália, Brazília, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, India, Írország, Mexikó, Németország, Japán, Kína, Olaszország, Oroszország, Spanyolország), míg a harmadik, World Markets elnevezésűbe a többi európai piac mellett a Közel-Kelet, Afrika, Latin-Amerika és Ázsia-Óceánia.

Az Initiative észak-amerikai csoportját Tim Spengler vezeti a továbbiakban. Eric Bader lesz az Initiative G14 országok elnöke, megtartva a globális stratégiai igazgatói szerepkört is. Mauricio Sabogal az Initiative globális operatív igazgatói pozíciójából a Mediabrands World Markets elnökévé lép elő. Jim Hytner a UM korábbi EMEA régiója után a UM G14-ek vezetését kapja meg.

A World Markets csoport egységei és országainak nagy száma miatt Mauricio Sabogal munkáját Andrea Suarez, a UM latin-amerikai régiójának korábbi vezetője segíti, aki így a World Markets alelnökévé válik. Mario Mateus az Initiative EMEA régiójának korábbi vezetője pedig a Mediabrands World Markets EMEA régiójáért felel. Pablo Rodriguez, szintén Initiative helyett Mediabrands szinten vezeti korábbi a latin-amerikai régiót.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.