2011. április 04.

Átszervez a Mediabrands

A médiaügynökségi csoport ezentúl földrajzi helyett stratégiai csoportok szerint áll fel.

A médiaügynökségi csoport ezentúl földrajzi helyett stratégiai csoportok szerint áll fel.

A földrajzi felosztást stratégiai csoportokba szerveződés váltja az Initiative és UM médiaügynökségeket tömörítő Mediabrands csoportnál. Ennek nyomán a korábbi négy régiót három stratégiai csoport váltja, ettől a szakmaiság növelését, a szolgáltatások színvonalának emelését és hatékonyabb erőforrás-felhasználást remélnek.

Az egyik csoportba Észak-Amerika kerül, a másikba a G14 országok (Ausztrália, Brazília, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, India, Írország, Mexikó, Németország, Japán, Kína, Olaszország, Oroszország, Spanyolország), míg a harmadik, World Markets elnevezésűbe a többi európai piac mellett a Közel-Kelet, Afrika, Latin-Amerika és Ázsia-Óceánia.

Az Initiative észak-amerikai csoportját Tim Spengler vezeti a továbbiakban. Eric Bader lesz az Initiative G14 országok elnöke, megtartva a globális stratégiai igazgatói szerepkört is. Mauricio Sabogal az Initiative globális operatív igazgatói pozíciójából a Mediabrands World Markets elnökévé lép elő. Jim Hytner a UM korábbi EMEA régiója után a UM G14-ek vezetését kapja meg.

A World Markets csoport egységei és országainak nagy száma miatt Mauricio Sabogal munkáját Andrea Suarez, a UM latin-amerikai régiójának korábbi vezetője segíti, aki így a World Markets alelnökévé válik. Mario Mateus az Initiative EMEA régiójának korábbi vezetője pedig a Mediabrands World Markets EMEA régiójáért felel. Pablo Rodriguez, szintén Initiative helyett Mediabrands szinten vezeti korábbi a latin-amerikai régiót.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.