2014. szeptember 30.

Átszervez a ReachMedia

Külön cégbe szervezi web- és mobilfejlesztési, valamint arculattervezési feladatait az ügynökségcsoport.

Külön cégbe szervezi web- és mobilfejlesztési, valamint arculattervezési feladatait az ügynökségcsoport.

D-code néven új céget indít a ReachMedia fejlesztői és arculattervezési projektjei összefogására. Az új cég felel a Jobinfo.hu folyamatos fejlesztéséért és üzemeltetéséért, valamint a Maxima direktmarketing-rendszer működéséért.

Tóth Tamás

A d-code cégvezetője Tóth Tamás, aki 2001-ben csatlakozott a ReachMedia (akkor még Hírek Média) csapatához. Korábban fejlesztési igazgatóként ő irányította a 10 főből álló webfejlesztő csapat munkáját, emellett ő felelt a ReachMedia saját termékeinek fejlesztéséért, valamint az informatikai háttér biztosításáért.

A fejlesztőcég a mobil- és webfejlesztés mellett teljes körű arculattervezési feladatokat is ellát, és az online kreatívok mellett nyomdai anyagok készítése is portfóliója részét képezi, közölték.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

15 órája

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

16 órája

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.