2011. március 03.

Átszervez és terjeszkedik a Carnation

A kinevezések az idei év nemzetközi irodanyitásai miatt megnövekedő feladatmennyiség miatt szükségesek.

A kinevezések az idei év nemzetközi irodanyitásai miatt megnövekedő feladatmennyiség miatt szükségesek.

2011. március 1-jétől Szabó Erik vezérigazgató-helyettesként folytatja a Carnation Groupnál. A szakember továbbra is ellátja a média üzletág irányítását, ám emellett a hazai és nemzetközi márkaépítési feladatok és az új piacokra való belépés koordinálása is hozzá tartozik.

Parrag Krisztina stratégiai igazgatóként tevékenykedik az ügynökségnél a hónap elejétől. Feladatai közé tartozik a Carnation pozíciójának további erősítése, a cég kreatív és média üzletágának összehangolása, illetve a közös üzlet- és szervezetfejlesztési feladatok indukálása és lebonyolítása.

Ennek nyomán az ügyfélkapcsolati feladatokat két újonnan kinevezett vezető között osztották szét. Tamási Gábor ügyfélkapcsolati igazgatóként, Bánhegyi Csanád pedig account direktorként irányítja a továbbiakban a tanácsadó és account csapat munkáját.

"Jó ütemben fejlődik a cég, bővítjük portfoliónkat és piacunkat, a Carnation Group ma már ismerősen cseng a közép-európai régióban. A további növekedés még több feladattal és felelősséggel jár, ezért szükséges a vezetés átalakítsa, bővítése. Mivel jó szakembergárdával, összeszokott csapattal rendelkezünk, az új pozíciókra házon belül neveztük ki legjobb embereinket" - mondta az átszervezés kapcsán Tóth Krisztián vezérigazgató. A cég régebb óta rendelkezik leányvállalattal Bukarestben, a tervek szerint újabb irodákat nyitnak az adriai régióban és Ausztriában.

Címkék: carnation