2015. június 02.

Átszervezés a Republic Groupnál

Bővült az ügynökség létszáma, ezt követik le

2014-ben kezdődött az az átszervezési folyamat, amelynek ez volt az utolsó lépése.

A megnövekedett létszám (50 fő), illetve az elmúlt egy évben elnyert új ügyfelek (Rossmann, Metro, Pick, Saint-Gobain, Janssen, Mizo, Budapest Bank, E-On, GSK, Fourseasons, Audi Motor Hungária) miatt fogott átszervezésbe a Republic Group. A közlés szerint tavaly kezdődött az a stratégia váltás, amelynek az utolsó lépésére most került sor.

Az átalakítás fókuszában a szakmai tapasztalat áll. A munkatársak esetében a korábbinál sokkal hosszabb és magasabb pozícióban betöltött szakmai előéletet követelünk meg, hogy még professzionálisabb kiszolgálást kapjanak ügyfeleink

- mondta Barna Tamás ügyvezető igazgató.

A jövőben külön divízióként működik az ügynökségen belül a CRM Vasvári Zoltán vezetésével, aki 10 éves tapasztalattal rendelkezik az adatvezérelt marketing területen, és olyan márkákon dolgozott mint a Ford, az Erste és a Microsoft. Emellett a stratégiai tervezés élére Hlavacsek Bélát igazolta az ügynökség, aki 7 év Unilever és Vodafone tapasztalatot hoz magával.

A Fabricius Gábor innovációs igazgató irányította kreatívcsapat mostanra elérte a húsz főt. E területen egyrészt tapasztalt kollégákkal, másrészt fiatalokkal erősített az ügynökség. Leigazolták a Csík Hargi (Lärm) - Erdei Zsófi párost, akik korábban a Tesla kreatívmunkáiért feleltek, valamint Sármai Balázst, aki a Havas-csoporttól érkezett.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.