2018. július 26.

Átverték Szilágyi Áront a 2Rule-os reklám kedvéért?

Július 20-án mutatta be az M4Sport a Kisbajnok című műsorának 29. részét, amelybe sikerült belecsempészni a 2Rule sportmárkát is.

Ebben a műsorban szerepelt Szilágyi Áron is, akit többször felkértek a termékek népszerűsítésére, de mivel neki elő szerződései vannak más márkákkal, alapból vissza is utasította ezeket - írja az Index.

Mint kiderül, Szilágyi Áron a világ egyik vezető sportmárkája, az Under Armour termékeit viseli: „A szövetség támogatója eközben egy másik világmárka az Adidas volt, így természetesen a nemzetközi versenyeken ezt a sportruházatot viseltem és szintén szerződéses kötelezettségem értelmében ezen feltüntetve az egyéni támogatóimat a Molt és a Wainghaibin Fencing Clubot. A páston természetesen a PBT felszerelését viselem, szintén szerződéses és támogatói kapcsolat fűz hozzájuk sok-sok éve.”

A műsor kifogásolt részében Szilágyi Áront gyerekek kérdezgetik, akik természetesen 2Rule-os sportszerben feszítenek: „Az adás tökéletes példája a fent említett kötelezettségemnek, hiszen jól láthatóan Under Armour sportruházatban melegítek, a bevágott felvételeken PBT vívó felszerelést viselek, melyen szerepelnek a kötelezően megjelenítendő logók, illetve a válogatott - Adidas márkájú - pólón a szövetség szponzorai is mind szerepelnek.”

Hozzáteszik, hogy a közleménynek némileg ellentmond, hogy Szilágyi a beszélgetés közben jól kivehetően maga is viselt 2Rule-os felsőt, pedig ezt elvileg megtagadta.

Elkészült az első nagy játszóházi médiakutatás

2 napja

A kutatásból kiderül, hogy a játszóház a fiatal családok egyik legkedveltebb helye, amely 20%-kal lekörözi az állatkertet, és 74%-kal a színházakat is, és majdnem felveszi a versenyt a tévénézéssel töltött idővel.