2014. július 02.

Átveszi a Car & Boat Mediát az Axel Springer

Folytatja a felvásárlásokat az Axel Springer: most a francia Stir Communicationstől szerezte meg a használtautó-portált is üzemeltető kiadó többségét.

Folytatja a felvásárlásokat az Axel Springer: most a francia Stir Communicationstől szerezte meg a használtautó-portált is üzemeltető kiadó többségi tulajdonát.

A 2007-ben alapított Car & Boat Media többek között a vezető francia használtautó portál, a LaCentrale.fr üzemeltetője, ezen kívül a Promoneuve.fr és az Annoncesbateau.com portálok, valamint a Caradisiac.com autós weboldal és az autóbiztosításokra specializálódott Garantie System is hozzájuk tartozik. A párizsi székhelyű, jelenleg nagyjából kétszáz munkatársat foglalkoztató Car & Boat Media 51 százalékának átvétele 72 millió euróba kerül az Axel Springernek. A vállalat vezérigazgatója a továbbiakban is Francois Couffy marad.

„A LaCentrale egy dinamikus platform, a Car & Boat Media pedig egy nagy potenciállal és szenvedélyes csapattal rendelkező vállalat” – nyilatkozta Andreas Wiele, az Axel Springer értékesítésért felelős vezetője. Hozzátette: „A vállalat így tökéletesen beleillik növekvő nemzetközi apróhirdetési portfóliónkba. Ezzel egy időben a rendkívül fontos automobil területtel bővítjük az Axel Springer Digital Classifieds portfolióját.”

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.