2014. október 09.

Átveszi a Gruner + Jahr-t a Bertelsmann

A konszern megvásárolja a Jahr család részesedését is, a vezetőség által elindított változásokat azonban hagyja folytatódni.

A konszern megvásárolja a Jahr család részesedését is, a vezetőség által elindított változásokat azonban hagyja folytatódni.

A jövőben teljes mértékben a Bertelsmann tulajdonába kerül a gyengélkedő kiadó, a Gruner + Jahr. Európa legnagyobb médiakonszernje november elsején veszi át a Jahr család 25,1 százalékos tulajdonrészét – jelentették be a felek, a készpénzben kifizetett összeg nagyságáról azonban hallgatnak. „Korlátozás nélkül támogatjuk a Gruner + Jahr vezetősége által előmozdított átalakításokat, és a jövőben is minden szükséges eszközt rendelkezésre bocsátunk” – nyilatkozta Thomas Rabe, a Bertelsmann vezére. Az újságokkal kapcsolatos üzletek visszaesése miatt a vállalat az internetes tevékenységek kiépítéséről és elbocsátásokról döntött.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

2 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.