2014. május 07.

Átvették a cseh Springier-t

Alig pár hónap kellett hozzá, hogy lezáruljon az Axel Springer és a Ringier közös csehországi vállalatának értékesítési folyamata.

Alig pár hónap kellett hozzá, hogy lezáruljon az Axel Springer és a Ringier közös csehországi vállalatának értékesítési folyamata.

Az E15 helyi hírportál beszámolója szerint a napokban be is fejeződött a 170 millió eurós ügylet, amelynek keretében helyi befektetők kezébe került a számos népszerű nyomtatott és online kiadvány mögött álló társaság, valamint annak nyomdája és terjesztőhálózata. A karácsony előtti napokban köttetett ügyletet februárban hagyta jóvá a prágai versenyfelügyelet, amely úgy ítélte meg, hogy a tranzakció semmiféle komolyabb versenyjogi aggály nem vet fel.

A német-svájci csoport akkor azzal indokolta a távozást, hogy a lengyel, a szerb és a szlovák piacra kívánnak összpontosítani, ahol érdekeltségeik komoly részesedéssel rendelkeznek az online médiában.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

1 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

1 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.