2012. november 08.

e-Otthont álmodott az Allianznak a Grey

Az érdeklődők körbesétálhattak és megnézhették, hogy egy lakásban milyen veszélyforrások leselkedhetnek.

A Grey/ G2 által megálmodott és az Allianz biztosító számára kivitelezett e-Otthonban az érdeklődők körbesétálhattak és megnézhették, hogy egy lakásban milyen veszélyforrások leselkedhetnek.

Újszerű módon népszerűsítették az Allianz biztosítási megoldásait a budapesti Erzsébet téren berendezett e-Otthonban, ugyanis a betérők interaktív módon tájékozódhattak az esetleg előforduló káreseményekről.

Legyen szó egy a tűzhelyen felejtett edényről, egy ablakon berepülő focilabdáról, a helyszínen biztosított táblagépen élethű animáció mutatta meg, hogy mi is történhet ilyenkor. Az otthonban nem csak a veszélyforrásokra hívták fel az odalátogatók figyelmét, de az érdeklődőket hasznos tanácsokkal is ellátták arról, hogyan érdemes mindezeket megelőzni.

A kezdeményezés célja, hogy az emberek az otthoni veszélyforrások ismeretében elővigyázatosabbak legyenek a mindennapokban.

A biztosító komplex kampányának minden eleméért a Grey/ G2 ügynökség felelt, akikkel már 2008 óta dolgoznak együtt. A mostani megbízatás az out-of-home installáció kivitelezése mellett klasszikus reklámokat, hirdetéseket, Facebookos applikációt és digitális fejlesztést is magában foglalt.

Az e-Otthon tegnap este zárt be. Arról, hogy esetleg később más városban is felállítják-e, egyelőre nem tudni.

Címkék: grey allianz

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

1 napja

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.