2016. június 13.

easyJet: gólok a felhők felett

Utasbarát megoldással kedveskedik a focirajongóknak az Európa-bajnokság ideje alatt a diszkont légitársaság.

A társaság pilótái a torna ideje alatt tájékoztatják az utasokat a kulcsmérkőzések eredményeiről – feltéve, ha azok kíváncsiak rá.

Gondolva azokra is, akik inkább utólag néznék vissza a teljes mérkőzést, a fedélzeten figyelmeztető jelzést adnak le az eredmények bemondása előtt. Így mindenki maga döntheti el, hogy azonnal meg akarja-e tudni az eredményt, vagy megvárja vele a landolást – áll közleményükben

Az easyJet június 10. és július 10. között futballrajongók százezreit szállítja a mérkőzéseknek helyet adó francia városokba, így többek között a Budapestről közvetlenül elérhető Lyon városába is, ahol június 22.-én játszik a magyar csapat a portugálok ellen. Csak az Egyesült Királyságból negyedmillióan utaznak a légitársasággal a torna ideje alatt, többségük azért, hogy a helyszínen követhesse a nemzeti válogatott játékát – emlékeztetnek.

Címkék: easyjet foci

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

1 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.