2016. augusztus 10.

Éjjel-nappal nyitva tartó üzletet nyit az ALDI

A márka először vesz részt a Szigeten: az áruházlánc egy 300 négyzetméteres üzlettel lesz jelen a fesztiválon.

A Sziget látogatói 2016. augusztus 10. és 17. között bármikor bevásárolhatnak majd az ALDI-ban. Az új ALDI üzlet az Óbudai-szigeten, a kemping mellett, a 63. szektorban található.

Az áruházlánc célja, hogy egyrészt a fesztivál ideje alatt folyamatosan biztosítsa a résztvevőknek a kellemes kikapcsolódáshoz szükséges termékeket, másrészt nyisson a fiatalabb korosztály felé, és bemutassa egyedi kínálatát. Az üzletben kapható termékek körét ezért úgy alakította ki, hogy az alapvető élelmiszerek mellett a fesztiválozáshoz elengedhetetlen termékek is elérhetők legyenek.

Az ALDI üzletének különlegessége, hogy egy 30 négyzetméteres Grillzóna is várja a vásárlókat, ahol az üzletben vásárolt pácolt és friss húsokat, zöldségeket az ALDI szakácsai 12 és 22 óra között készre sütik, így a vásárlók a helyszínen el is fogyaszthatják a sült húsokat, kolbászokat, grillezett zöldségeket. A fesztiválozók az üzletben több mint egy tucat sertés- és baromfitermékből, illetve sajtokból és zöldségekből válogathatnak.

A hat kasszával rendelkező üzletben a FestiPay rendszeren keresztül lehet majd fizetni.

„Széndobálókat” keres a Heineken

13 órája

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.