2016. augusztus 10.

Éjjel-nappal nyitva tartó üzletet nyit az ALDI

A márka először vesz részt a Szigeten: az áruházlánc egy 300 négyzetméteres üzlettel lesz jelen a fesztiválon.

A Sziget látogatói 2016. augusztus 10. és 17. között bármikor bevásárolhatnak majd az ALDI-ban. Az új ALDI üzlet az Óbudai-szigeten, a kemping mellett, a 63. szektorban található.

Az áruházlánc célja, hogy egyrészt a fesztivál ideje alatt folyamatosan biztosítsa a résztvevőknek a kellemes kikapcsolódáshoz szükséges termékeket, másrészt nyisson a fiatalabb korosztály felé, és bemutassa egyedi kínálatát. Az üzletben kapható termékek körét ezért úgy alakította ki, hogy az alapvető élelmiszerek mellett a fesztiválozáshoz elengedhetetlen termékek is elérhetők legyenek.

Az ALDI üzletének különlegessége, hogy egy 30 négyzetméteres Grillzóna is várja a vásárlókat, ahol az üzletben vásárolt pácolt és friss húsokat, zöldségeket az ALDI szakácsai 12 és 22 óra között készre sütik, így a vásárlók a helyszínen el is fogyaszthatják a sült húsokat, kolbászokat, grillezett zöldségeket. A fesztiválozók az üzletben több mint egy tucat sertés- és baromfitermékből, illetve sajtokból és zöldségekből válogathatnak.

A hat kasszával rendelkező üzletben a FestiPay rendszeren keresztül lehet majd fizetni.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.