2017. október 17.

Életmódprogramot kommunikál a PS:PRovocative

A PS:PRovocative nyerte a Toman Lifestyle kommunikációs tenderét, így októbertől az ügynökség kezeli a Toman Diet és a jövőben bemutatkozó Toman márkák sajtókommunikációját és PR-kampányait.

A Toman Lifestyle Kft. tulajdonosa az egykori divatmodell, a Toman fehérjediéta fejlesztője, Tomán Szabina. A két évvel ezelőtt indított vállalkozás mára meghatározó szerepet tölt be a magyar fehérjediétás piacon, és a két saját budapesti szalon mellett 16 vidéki franchise-ponttal rendelkezik, a napokban pedig megnyitja a 17. pontot Miskolcon. A márka nemzetközi terjeszkedésének első állomása Bukarest, a román hálózat központja volt, de még idén Németországban és Ausztriában is elérhetővé válik.

A Toman-módszer segítségével eddig több mint háromezer ember fogyott átlagosan 10 kilót, közöttük olyan sztárokkal, mint Balázsy Panna, Csákányi Eszter, Ábel Anita és Alföldi Róbert. A márka népszerűsége a termékek magas minősége mellett jórészt a széles kínálatnak köszönhető, amelyben a levesektől az édességekig és sós chipsekig közel nyolcvan termék megtalálható.

A PS:PRovocative feladata lesz az új termékek és a terjeszkedés sajtókommunikációja, valamint a kapcsolattartás a márkanagykövetekkel. Az ügynökség ezenkívül segíti a hamarosan piacra kerülő új Toman márkák kommunikációját is.

„Nagy öröm számunkra, hogy egy újabb lifestlye márkával dolgozhatunk együtt, hiszen mi magunk is az egészségtudatos táplálkozás hívei vagyunk, a Toman termékcsalád kommunikációja pedig jól illeszkedik a portfóliónkba” – hangsúlyozta Petrányi-Széll Rita, a PS:PRovocative ügyvezetője. Az ügynökség felel többek között a Luxottica szemüvegmárkák (például Dolce&Gabbana, Prada, Ray-Ban) és a Starbucks kommunikációjáért is.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.