2012. december 19.

Éllovas Ernst & Young

Az Ernst & Young a legkedveltebb tanácsadó cég a gazdasági háttérrel rendelkező munkavállalók körében Európában,

Az Ernst & Young a legkedveltebb tanácsadó cég a gazdasági háttérrel rendelkező munkavállalók körében Európában, a vállalat egyben a kontinens harmadik legvonzóbb munkahelye – derül ki a nemzetközi munkáltatói márkakutatással foglalkozó Universum Global legfrissebb felméréséből.

„A díj elismerése annak a munkának, amelyben meghatározó szerepet játszanak a kivételesen sikeres tréning programjaink és azok az izgalmas lehetőségek, amelyeket újonnan csatlakozó és már a cégünknél dolgozó kollégáinknak kínálunk. Emberközpontú vállalatként mindig is fontos volt számunkra, hogy sikeres csapatokat alakítsunk ki, ahol munkatársaink olyan kapcsolatokat építhetnek, amelyek elkísérik őket egész karrierjük folyamán” – mondta Debreczeni Dóra, az Ernst & Young HR-igazgatója.

A 85 ezer gazdasági és mérnöki végzettségű álláskereső megkérdezésén alapuló felmérés szerint a tanácsadói a legkedveltebb szektor Európában. A nemzetközi üzleti tanácsadást nyújtó cégek közül pedig az Ernst & Young végzett a legelőkelőbb helyen. A vállalat egyúttal Európa harmadik legvonzóbb munkáltatója – mutat rá a jelentés.

Novemberben szintén az Ernst & Youngot választották a legkedveltebb tanácsadó cégnek a Világ Legjobb Multinacionális Munkahelyeinek felmérésében. A Great Place to Work® Institute Top 25-ös listáját több mint 2,5 millió aktív munkavállaló megkérdezésével állították össze.