2018. augusztus 30.

Élményekkel kampányolt a budmil, Soma, világbajnok bűvészt is beszállt egy trükk erejéig

Az influencer kampány kreatív koncepcióját és lebonyolítását az Armadillo intézte, az outdoor és rádióreklámokat az OptiPoster.

A budmil fiatalokat célzó – kimondottan táska - kampányt indított a nyári időszakban. A kreatív tervezéssel az online és influencer marketing terén is otthonosan mozgó Armadillo reklámügynökséget - egy gyors, kétkörös kiválasztási rendszerben - bízták meg a feladattal. A római-parti ügynökség készítette a kreatív koncepciót, valamint az influencer-kampányt, a rádióreklámokat és az outdoor megjelenéseket az OptiPoster közterületi ügynökség intézte - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Mint azt Arany Gábortól, az influencerek.hu és az Armadillo operatív igazgatójától megtudtuk, a táskakampány célja a budmil márka és a budmil táska népszerűsítése volt. A kampány a fiataloknak szólt, azoknak, akik élményeket keresnek, fesztiválokra járnak. „A táskánk a legjelentősebb pillanatainkban velünk vannak: amikor bulizunk, amikor a legfontosabb döntéseinket hozzuk, de akkor is, amikor utazunk, kikapcsolódunk, azaz akkor, amikor élményeket élünk át” – utalt az #élményekatáskádban kreatív koncepcióra Arany Gábor, majd hozzátette, a nyár az élményszerzésről szól, ezt igyekeztünk a budmillal és a fiatalok körében ismert influencerekkel megmutatni.

Az ügynökség hét influencert, youtubert vont be a táskakampányba, a kiválasztásnál figyelembe véve, hogy a fiatalokat is érdemes több célcsoportra bontani (az influencerek a www.elmenyekataskadban.hu oldalon megtekinthetőek).

Láthattuk az influencereket, ahogyan fesztiválokra járnak, ahogyan a mindennapjaikat és kalandjaikat élik, de azt is, hogy a táska lehet varázslatos is – szó szerint. Az utolsó budmil táskaélményes videós tartalom készítésére Hajnóczy Somát kérte fel az Armadillo. Az eredmény tényleg varázslatos.

A kampánynak elmenyekataskadban.hu néven készült egy microsite is, amelyen további tartalmak lehet megtekinteni, valamint az összes influencer kisfilm is itt kapott helyet.