2016. május 12.

Élőzenés vízijóga az Activiával

A Danone Activia Fusion öt ügynökség közreműködésével különleges, ingyenes rendezvényre hív minden jógaszeretőt május 21-én.

Május 21-én 10 órától (esőnap május 23.) több tucat ember jógázik majd a Városligeti tó vizén egy különleges színpadon, mialatt a Miskolci Nemzeti Színház Kamarazenekara komolyzenei darabokkal biztosítja a kellemes és nyugtató zenei aláfestést. A rendezvényen aktívan részt vesz Oravecz Nóra és Szalóki Ági is, akik szintén közös jógázásra várnak mindenkit.

Az esemény célja, hogy látványos keretek közt mutassa be az Activia Fusion filozófiáját, miszerint egészséges életmódot legokosabban úgy élhetünk, ha csempészünk bele egy kis élvezetet is.

Az órákra az interneten lehet jelentkezni, és a szervezők egyaránt várják azokat, akik a jelentkezést követően a tavon, a víz felszínén szeretnének jógázni, és azokat is, akik regisztráció nélkül inkább csak nézőként vagy a teraszon jógázva szeretnének részesei lenni a programnak.

A koncepciót és kreatív tervezést a Y&R Budapest, a digitális kommunikációt a Core Digital, a PR-t a NeoNoir, a médiavásárlást a MediaCom, a rendezvényszervezést pedig az Aldeacom végzi a márka számára.

Megalakult a People Group

6 órája

Új integrált ügynökségi csoport jött létre People Group néven, melynek tagjai között szerepel az 1080p reklámügynökség, a 1080pR pr-ügynökség, az UP Advertising és az ArtMedia is - írja a mmonline.hu.