Szalay Dániel 2012. december 14.

Épületet fest és roadshow-zik a Telekom

A Magyar Telekom az új, nagysebességű 4G/LTE szolgáltást népszerűsíti így.

Az interaktív épületfestés és a pláza roadshow mellett a közösségi médiában is ráerősített a Magyar Telekom, mely az új, nagysebességű 4G/LTE szolgáltatást népszerűsíti.

Minden este fényfestésnek lehetnek szemtanúi azok a járókelők, akik a Magyar Telekom Budapest Krisztina körút 55. szám alatt található székháza előtt sétálnak. A december 23-ig tartó látványosság annak az „Élményrobbanás” elnevezésű, több eseményt felölelő kampánynak a része, melynek elemeit a T-Mobile 4G/LTE szolgáltatása kapcsolja össze.

A látványelemek úgynevezett project mapping megoldással készülnek, így az épület szerkezete megelevenedik és egy különleges virtuális világba repíti a nézőket. A mobiltechnológia iránt érdeklődőket interaktív módon bevonják az alkotásba is: kipróbálhatják, hogy a helyszínen kiállított mobileszközről hogyan lehet irányítani a fényfestést.

Az „Élményrobbanás” kampány egyik további eleme az új 4G/LTE-képes (Nokia és Samsung) okostelefonok kipróbálására lehetőséget nyújtó Pláza Roadshow. Ennek keretében december 15-én és 16-án az Allee és a Duna Plaza előtt, valamint a Westend Millennium udvarában várják az érdeklődőket. Az „Élményrobbanásnak” része volt a T-Mobile Facebook oldalán közzétett Kerületfoglaló játék is, amelyben az érdeklődők jelképesen elfoglalhatták Budapest egyes kerületeit, és egyúttal különböző ajándékokért versenyezhettek, valamint belépőjegyeket nyerhettek a Carbonfools és a Compact Disco közös zártkörű koncertjére.