Szalay Dániel 2012. december 14.

Épületet fest és roadshow-zik a Telekom

A Magyar Telekom az új, nagysebességű 4G/LTE szolgáltást népszerűsíti így.

Az interaktív épületfestés és a pláza roadshow mellett a közösségi médiában is ráerősített a Magyar Telekom, mely az új, nagysebességű 4G/LTE szolgáltatást népszerűsíti.

Minden este fényfestésnek lehetnek szemtanúi azok a járókelők, akik a Magyar Telekom Budapest Krisztina körút 55. szám alatt található székháza előtt sétálnak. A december 23-ig tartó látványosság annak az „Élményrobbanás” elnevezésű, több eseményt felölelő kampánynak a része, melynek elemeit a T-Mobile 4G/LTE szolgáltatása kapcsolja össze.

A látványelemek úgynevezett project mapping megoldással készülnek, így az épület szerkezete megelevenedik és egy különleges virtuális világba repíti a nézőket. A mobiltechnológia iránt érdeklődőket interaktív módon bevonják az alkotásba is: kipróbálhatják, hogy a helyszínen kiállított mobileszközről hogyan lehet irányítani a fényfestést.

Az „Élményrobbanás” kampány egyik további eleme az új 4G/LTE-képes (Nokia és Samsung) okostelefonok kipróbálására lehetőséget nyújtó Pláza Roadshow. Ennek keretében december 15-én és 16-án az Allee és a Duna Plaza előtt, valamint a Westend Millennium udvarában várják az érdeklődőket. Az „Élményrobbanásnak” része volt a T-Mobile Facebook oldalán közzétett Kerületfoglaló játék is, amelyben az érdeklődők jelképesen elfoglalhatták Budapest egyes kerületeit, és egyúttal különböző ajándékokért versenyezhettek, valamint belépőjegyeket nyerhettek a Carbonfools és a Compact Disco közös zártkörű koncertjére.Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.