2019. szeptember 11.

Értékelt a szakmai grémium

A kommunikációs iparág jeles képviselőinek részvételével november 9-én tartják a Várkert Bazárban a 17. Effie Díjátadó Gálaestet - a Budapest Bár zenei közreműködésével.

Az 51 éve alapított, a világ 51 országában megrendezésre kerülő reklámhatékonysági versenyt Magyarországon 2002 óta rendezi meg a Reklám Világszövetség Magyar Tagozata és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége. A nevezés feltételeit és zsűrizését tavaly újították meg a szervezők – az Effie Worldwide iránymutatásai alapján. A pályázóknak, azaz a hatékony kampányok alkotóinak tartalmilag és formailag strukturáltabb, ugyanakkor teljesebb körű és részletesebb kampány-bemutatást előíró nevezési dokumentációt kellett benyújtaniuk ezúttal is. A pályaművek értékelése elmélyültebb zsűrizési folyamatot igényelt, amely idén is két fordulóban zajlott, közel száz hazai marketingkommunikációs szakember bevonásával.

2018-ban a legtöbb döntős pályamű a Bevezető kampány, a Hosszútávú hatékonyság, a Szezonális marketing, és a „Doing good”kategóriákból került ki.

A Felügyelőbizottság tájékoztatása szerint a fiatal, 25 év alatti pályakezdő marketingkommunikációs szakemberek invitálása a díjátadó ünnepségre azt a célt szolgálja, hogy ismerjék meg a hatékony kampányokat és sikeres pályaműveket felvonultató döntősöket, díjazottakat. Tapasztalják meg az Effie erejét, jelentőségét és csatlakozzanak a jövőben ők is a biztos tudással bíró, magukat bátran megmérettető szakemberekhez.

670 millióra bírságolták a Telekomot

15 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

16 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.