2020. február 14.

„Év Befektetője” díjat kapott a Tesco

A Tesco Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központját a Nemzeti Befektetési Ügynökség ismerte el.

A Tesco Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központja Budapesten és Indiában több területet átfogó szervezetként működik; célja, hogy a működés egyszerűsítésével és technológiai fejlesztések révén magas szintű szolgáltatásokat biztosítson a Tesco vásárlók számára. A budapesti központ támogatást nyújt a Tesco számára a közép-európai piacokon a bérszámfejtés és a munkaügyi adminisztráció, valamint a beszállítók kezelése területén, de belső helpdeskként is segíti a régióban dolgozó munkatársakat, emellett pedig új szoftverek fejlesztésével támogatja a Tesco működését világszerte. A központ jelenleg 240 munkatársat foglalkoztat, az alkalmazottak száma pedig várhatóan 18 hónapon belül eléri majd a 800-at - írják.

„Komoly megtiszteltetés a díjazott vállalatok között szerepelni az „Év Befektetője” díj nyerteseként. Hálásak vagyunk a Külgazdasági és Külügyminisztériummal és a Nemzeti Befektetési Ügynökséggel ápolt tartós szövetségért, illetve támogatásukért, melyet a Tesco budapesti Üzleti és Technológiai Szolgáltatások Központjának létrehozásakor kaptunk. Egy ilyen rangos díj elnyerése nem csupán Magyarország iránti hosszú távú elkötelezettségünk elismerése, hanem a Tesco és a magyar kormány stratégiai partnerségének jelentős mérföldköve is egyben” – mondta el Pártos Zsolt, a Tesco Magyarország ügyvezető igazgatója. Pártos hozzátette, a magyar kormány elkötelezettsége a befektetőbarát környezet kialakítása mellett, valamint az ország általános gazdasági teljesítménye kulcsfontosságúak voltak a Tesco döntésének meghozatala során. „Az, hogy a Tesco az ország stratégiai partnere, jól tükröződik az áruházlánc magyar szállítók melletti elköteleződésében, valamint abban, hogy folyamatosan befektetünk az üzlethálózatunkba és a kollégáinkba” – hangzott el Pártos beszédében az „Év Befektetője” budapesti díjátadó eseményén.

A Republic a Scitec lead ügynöksége

18 órája

A Scitec márka megerősítéséhez a reklámügynökség stratégiai és branding területen szerzett kiemelt tapasztalata szolgál biztosítékul - írják.