2014. március 28.

Így készül a Titanicra az UP

„Friss, sokszínű, izgalmas” - nem vitték túlzásba a Titanic filmfesztivál szlogenjét, az arculatot is minimálra vették.

Az UP Advertising készítette a 21. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál teljes arculatát, valamint a fesztivált népszerűsítő befutófilmet, melyet a fesztivál ideje alatt minden vetítés előtt bemutatnak.

Az UP a Titanic szervezők által megadott 2014-es jelszavakból („friss, sokszínű, izgalmas”) kiindulva alkotta meg a letisztult, minimalista stílusú arculatot, a központi kreatív mellett idén először minden fesztiválhelyszín önálló designt is kapott.

A sokszínűséget ragadja meg a befutófilm is, az alkotók elmondása szerint „az élő, improvizatív vj-zésen alapult az alkotási folyamat, ahol a zene és a képek egymásra találása, szinergiája, váltakozása és dinamikája az igazán fontos, nem a bonyolultság”.

A 21. Titanic Nemzetközi Filmfesztivált április 4-12. között tartják, helyszínei az Uránia, a Toldi, a Puskin, az Örökmozgó és az A38 állóhajó. A részletes program március 27-től érhető el a fesztivál oldalán.

Címkék: film fesztivál

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

2 napja

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

2 napja

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.