2011. március 11.

Így mutatkozott be a HVG iPad verziója

Március eleje óta olvasható a digitális HVG, amely csütörtökönként, a hetilappal egyidőben jelenik meg. Ügyfélpartyn mutatták be. Nézze meg, hogyan!

Március eleje óta olvasható a digitális HVG, amely minden csütörtökön, az alapjául szolgáló hetilappal egyidőben jelenik meg. A táblagépes kiadást ügyfélpartyn mutatta be a múlt héten a kiadó, a Mix Klubban. Mi is ott voltunk, nézze meg, mit láttunk!

Március eleje óta olvasható a DHVG, azaz a hetilap táblagépes változata. Az iPad verzió csütörtökönként jelenik meg, a print hetilappal egyidőben. A DHVG-ben minden, a nyomtatott magazinban megjelenő cikk szerepel, ezt további képek, ábrák, videók egészítik ki.

Digitális HVG: mostantól minden héten from hvg.hu on Vimeo.

A hivatalos DHVG demo

A digitális kiadást a HVG ügyfélrendezvényen mutatta be a múlt héten, a Mix Klubban. Szauer Péter vezérigazgató bevezetőjében a mobileszközök fontosságáról beszélt, majd Kocsis Attila stratégiai és kereskedelmi igazgató mutatta be üzleti, technológiai szempontból a fejlesztést.

Szauer Péter bevezetője

A DHVG egyébként 0,79 euróba kerül, ám ha a főszponzor megfinanszírozza, akkor az iPad tulajdonosok díjmentesen juthatnak hozzá. Az első lapszám támogatója a Magyar Telekom volt, a másodiké pedig a Toyota, a Lexus márkával.

Kocsis Attila az iPad verzió elindításáról

 

A HVG bemutatja iPad változatát
DHVG bemutató (fotók: Endrődi Krisztina)