2010. június 04.

ÖRT: új választmány

Új választmánya van az Önszabályozó Reklám Testületnek. Ismét széles körből válogatták össze a tagságot. Újak és régiek is akadnak a grémiumban.

Új választmánya van az Önszabályozó Reklám Testületnek. Ismét széles körből válogatták össze a tagságot. Újak és régiek is akadnak a grémiumban.

Az elnök ismét Megyer Örs az ügynökségi oldal képviseletében, a két új alelnök pedig Ács Tamás, aki egy személyben a Márkaszövetség elnöke és a Mars ügyvezetője, valamint Domokos Szilárd a Sanoma marketing és üzletfejlesztési igazgatója.

A három évre kijelölt választmányban helyet kapott Domokos Szilárd (Sanoma), Hócza Kálmán (Magyar Rádió), Kovács Tibor (Népszabadság), Lukács Csaba (At Media), Miklósi Zoltán (HVG), Vámos Attila (Publimont) és Vidus Gabriella (RTL Klub).

Az ügynökségek képviseletében Bölcs Ádám (Well), Csomor Tamás (Lowe- Draft), Csurgó Balázs (EuroRSCG), Megyer Örs (Megyerconsulting, Maksz), Mező László (OMD), Papp Zsuzsa (Publicis), Szászkő László (hat), a hirdetői térfélről Ács Tamás (BGA - Mars), Agócs Mónika (Dreher), dr. Takács Ildikó (Trigránit), Fekete Zoltán (BGA), Jámbor Péter (Provident), Karancsy Zsolt (Ferrero) és Mikola Gergely (BAT) kapott bizalmat.

Címkék: szakmai szervezet

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.