2013. szeptember 24.

Ők jutottak az Effie döntőjébe

Rekord mennyiségű, összesen 130 pályázat érkezett be. A legtöbb shortlistre jutott alkotást az OMD jegyzi, melyet az ACG és az MEC követ.

Rekord mennyiségű, összesen 130 pályázat érkezett be. A legtöbb shortlistre jutott alkotást az OMD jegyzi, melyet az ACG és az MEC követ.

130 pályázat közül összesen 81 jutott döntőbe a 12. alkalommal megrendezett Effie-n. A MAKSZ és az IAA Magyar Tagozata által jegyzett versenyen a legtöbb, összesen 11 shortlistes alkotást az OMD Hungary jegyzi, melyet az ACG Reklámügynökség és az MEC Hungary követ, 9-9 pályázattal. Őket a DDB, a MediaCom, a Havas Media, valamint a Grey Worldwide követi nyolc, hét, hat, illetve öt pályaművel.

A díjkiosztóra 2013. október 22-én kerül sor. A helyszín ezúttal a Budapesti Operettszínház lesz.

A döntősök listája elérhető a kapcsolt táblázatban.

Kapcsolódó dokumentumok

670 millióra bírságolták a Telekomot

3 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

4 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.