2011. szeptember 12.

Összeáll az AOL és a Yahoo?

Miután a netes óriás kirúgta Carol Bartzot, nyíltan jelezte, hogy egy megfelelő kérőnek igent mondana. Kérdés, hogy egy másik vergődő cég az-e?

Miután a netes óriás kirúgta Carol Bartzot, nyíltan jelezte, hogy egy megfelelő kérőnek igent mondana. Kérdés, hogy egy másik vergődő cég az-e?

Megint bejelentkezett a Yahoo!-nál Tim Armstrong, az AOL vezére, aki tavaly már egyszer kosarat kapott az akkor még Carol Bartz irányította cégtől - írja a TelecomPaper. Armstrong állítólag a Yahoo pénzügyi tanácsadóival tárgyalt, de nem valószínű, hogy vonzóvá tudja tenni az AOL-t.

A jelen szcenárió szerint a Yahoo! felvásárolná az AOL-t, és persze ő ülhetne a közös cég vezérigazgatói székébe. Elemzők szerint ugyanakkor nem valószínű, hogy a Yahoo! jelenleg belevágna egy hasonló üzletbe, mág akkor sem, ha a tavaly nemet mondó Bartz - korábbi fogadkozásával ellentétben - immár az igazgatóságból is távozott.

Az AOL piaci értéke jelenleg 1,6 milliárd dollár körül lehet, míg a Yahoo! ennél jóval értékesebb, mintegy 18,2 milliárdra taksálják. A korábban a Time Warnerrel sikertelen összeolvadásba keveredett AOL ugyanakkor nem büszkélkedhet mostanság fényes eredményekkel, s legalább annyira tanácstalannak tűnnek, mint a Yahoo!.

#Godislove címmel plakátkampány indul

4 órája

Az Országos Keresztény Vállalkozói Konferencia támogatásával #Godislove címmel plakátkampány indul, ami szelfizésre buzdítja a keresztényeket.