2010. november 16.

Összeolvaszt az Epamedia

Összevonja mind a hat cégét a kültéri reklámpiac legnagyobb szereplője, az Epamedia-csoport. A holdingból így egyetlen részvénytársaság lesz.

Összevonja mind a hat cégét a kültéri reklámpiac legnagyobb szereplője, az Epamedia-csoport.

A holdingból így egyetlen részvénytársaság lesz - írja legfrissebb számában a HVG. Az Epamedia, a Multireklám, az Intermédia, az Akzent Media, a Magnum Megaboard és a Promoteam Médiahasznosító egy cégként, Epamedia Hungary Köztéri Médiaügynökség néven működik tovább - írja a Hvg legfrissebb száma.

A hazai outdoor piac legnagyobb szereplőjének számító Epamedia-csoport holdingként működött 2007 óta, amikor a Multireklámot - amely most az átvevő társaság lesz - a cégcsoport megvásárolta a Csányi Sándor OTP-vezérigazgató magánbefektetéseit kezelő Bonitás 2002-től. Az Epamedia-csoport piaci részesedése az óriásplakát-szegmensben 40, a citylightoknál 57 százalékos. A csoport tulajdonosa az osztrák Epamedia, amelynek tavaly lett a tulajdonosa a Medicur Holding. Az összeolvadás indokaként a HVG kérdésére a cég illetékesei gazdasági és hatékonysági okokat jelöltek meg.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.