2011. február 17.

Összevonja digitális ügynökségeit a WPP

A Possible Worldwide négy kontinensen lesz jelen tizennyolc irodával.

A Possible Worldwide négy kontinensen lesz jelen tizennyolc irodával.

Possible Worldwide néven hozott létre globális interaktív ügynökségi hálózatot a WPP a Schematic, a Bridge Worldwide, a BLUE és a Quasar egyesítésével. Az új cég az Egyesült Államokban, Európában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten összesen 18 irodával és mintegy ezer alkalmazottal működik. Az ügyfelek között szerepel az AT&T, a BBC, a Comcast, a Dell, a Mazda, a Microsoft, a Nokia, a P&G, a Samsung és az SAP.

A Possible Worldwide létrehozása mögött a WPP közlése szerint a tagügynökségek azon törekvése húzódik meg, hogy globális hálózatban egyesítsék kompetenciáikat. A hálózat egyébként nem kommunikációs, hanem interakciós ügynökségként azonosítja magát. Az új formáció globális vezére Trevor Kaufman lett, aki a Schematicnál töltött be korábban hasonló poízciót.

 

Címkék: wpp

Csökkent a Tiffany profitja

51 perce

Jelentősen csökkent a Tiffany & Co ékszerház profitja üzleti évének negyedik negyedében, elsősorban a decemberi amerikai adóváltoztatások egyszeri hatására.

Magyar Ericsson-fejlesztést vezet be a T-Mobile US

1 órája

Az Ericsson magyarországi cégének távközlési fejlesztését vezeti be a T-Mobile US Észak-Amerikában a több mint 72 millió előfizetőt kiszolgáló országos hálózatán - közölte az Ericsson Magyarország.