2014. szeptember 16.

Őszi kampányt indít a Multipont

A cél kettős: edukáció és a rendszeresebb kártyahasználat ösztönzése. Utóbbit nyereményjátékkal is támogatják.

A cél kettős: edukáció és a rendszeresebb kártyahasználat ösztönzése. Utóbbit nyereményjátékkal is támogatják.

A MOL és az OTP Bank által alapított Multipont Program tavalyi megújulásának évfordulóján indul útjára a már több mint 800 ezer kártyabirtokost számláló törzsvásárlói program legújabb kampánya, mellyel a közönség a televízióban és online felületeken, valamint a Multipont Program stratégiai partnereinek POS és online platformjain is találkozhat. A TV szpot kreatív ötlete a multipontok felhasználásának egyszerű képletével játszik el, mindezt egy letisztult, minimalista képi világban, animációval bemutatva.

Azok között, akik a promóciós időszakban legalább két Multipont Partnernél használják törzsvásárlói kártyájukat vagy Multipont bankkártyájukat, a „Multiponttal most még többet nyerhet!” nyereményjáték során több mint 70 nyertes közel 6 millió forint értékű nyereményt sorsolnak ki.

Októberben a most indult promócióra ráépülve indul egy másik Multipont nyereményjáték is, amely a fiatalabb célközönségnek szól, és csak online felületeken lesz elérhető, és amelynek fődíja egy élményautózás lesz Michelisz Norbert autóversenyzővel.