2017. november 16.

Öt Logitech termék nyert Innovációs Díjat

A CES Innovation Awardra nevezett termékeket ipari dizájnerekből, mérnökökből, valamint a média képviselőiből álló zsűri véleményezi.

A Logitech bejelentette, hogy öt terméke is megkapta a CES 2018 Innovációs Díjat. Az elismert termékek a Jaybird RUN, a Logitech G POWERPLAY Wireless Charging System, a Logitech Circle 2, a Logitech CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial, és a Logitech Flow.

“A dizájn a Logitech termékek szempontjából kiemelt fontosságú, rengeteg időt töltünk azzal, hogy összehozzuk a legjobbat. Nagyon örülünk, hogy a Fogyasztói Technológiai Szövetség elismeri erőfeszítéseinket” – mondta el Bracken Darrell, a Logitech elnök-vezérigazgatója. “A célunk, hogy olyan termékeket gyártsunk, amelyek jól néznek ki, jó érzéseket váltanak ki fogyasztóinkból és meghaladják a várakozásokat.”

Idén, a Logitech termékeket az alábbi kategóriákban ismerték el:

● Fejhallgatók kategória: Jaybird RUN

● Gaming kategória: Logitech G POWERPLAY Wireless Charging System

● Okosotthon kategória: Logitech Circle 2

● Számítógép-kiegészítő kategória: Logitech CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial

● Szoftver és Mobil appok kategória: Logitech FLOW

A CES Innovation Awardra nevezett termékeket ipari dizájnerekből, mérnökökből, valamint a média képviselőiből álló zsűri véleményezi, így elismerve a kiemelkedő dizájn- és mérnöki megoldásokat 28 termékkategóriában.