2016. október 25.

Öt új ügyfél az Insomniánál

Ezen felül tovább folytatódik a Gyulahús Kft. márkafiatalító kampánya social média aktivitásokkal.

A közelmúltban indult útnak az ügynökség Gyulai kolbászt népszerűsítő TV-kampánya, mely a Gyulahús Kft. által kiírt tendernyerést követő első közös munka eredménye. Az új ügyfél számára készített márkafiatalító kampány ez év őszén folytatódik tovább social media aktivitásokkal és a #gyulaimánia nevet viselő nyereményjátékkal, az ismert gasztroblogger, Havas Dóra, a Lila füge blog szerzőjének bevonásával.

„Mit vegyek már megint ajándékba?” Ez a gondolat indította el az ötletet, melyre jelenleg nem kapunk hasznos választ. A neten böngészve, vagy egy árukeresőt használva már csak konkrét ötletre tudunk rákeresni. Ezt a problémát kívánja orvosolni az ajandekvarazslo.hu weboldal. A weboldal hazai bevezetését támogató, kétfázisú online és PR kommunikációs kampány készítése és lebonyolítása, a kreatív koncepció kidolgozása és kivitelezése is az Insomnia feladata.

A másik új ügyfél a Science Park irodaépület. Egy ikonikus dél-budai épület, amely jövőre egy teljes felújításon fog átesni, és felfrissült terekkel, megújult műszaki tartalommal várja új bérlőit. Ennek az átalakulásnak részeként a Heitman – a Science Park tulajdonosa – egy komplett arculatváltást kért a hozzá kapcsolódó bevezető kampánnyal együtt. Az erre kiírt pályázat győztese is az Insomnia lett. A Heitmant a CBRE kereskedelmi ingatlan-tanácsadó támogatja, akik egyben a Science Park exkluzív bérbeadó ügynöksége és marketing tanácsadói.

CA Immo megbízása a City Gate irodaház újrabevezető kampányára szól. A közös munka a napokban kezdődik. A Kéri Pharma egy OTC-termékének kommunikációjára kiírt tender keretében készült kampánnyal ez év őszén jelentkezik az ügynökség.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.