2011. augusztus 17.

Ötéves a hot! magazin

Partyval ünnepelték a születésnapot, a buli tematikáját a tűz adta.

Partyval ünnepelték a születésnapot, a buli tematikáját a tűz adta.

Augusztus 11-én a Hilton Dominikánus udvarán tartott bulival ünnepelte ötödik születésnapját a Ringier bulvárlapja. A tűz témája köré épülő eseményen a Ringier Kiadó és a hot! üzleti partnereit, munkatársait és celebeket láttak vendégül.

Az eseményt Horváth Éva nyitotta meg, majd Illés Csaba főszerkesztő mondott beszédet. Volt aztán Tűztánc show, asztrológus és numerológus tanácsadás, póker, Kinect és tombolasorsolás.

"Fontos, hogy mind az olvasóink, mind a hirdetőink számára olyan lapot készítsünk, ami izgalmas, sikeres. Az elmúlt 5 évben a hot! hasábjain közel 3000 hirdetés jelent meg mintegy 2000 oldalon, ami azt jelzi, hogy partnereink számára is hatékony lapot tudunk írni. Hetente több, mint 300 000 olvasónk van, akik szerint a hot! a legfiatalosabb sztármagazin, amit jó kézbe venni" - mondta el Illés Csaba.

Lehallgatással is felléphet a GVH

2020. október 14.

Két rendkívül fontos, az eddigi versenyjogi szabályozást átíró változás is történt a közelmúltban, amely bővíti a Gazdasági Versenyhivatal mozgásterét a kartellek elleni küzdelemben.