2016. szeptember 05.

Ötkarikás Toyota

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) bejelentette, hogy a szövetség globális olimpiai partnere, a Toyota Motor Corporation az olimpiai tévécsatorna alapító tagjává vált.

Portálunk pont egy hónapja számolt be arról, hogy globális spoerttévét hoz létre a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.

Nagy örömünkre szolgál, hogy legújabb globális TOP partnerünk, a Toyota alapító partnerként támogatja az Olimpiai Csatornát. Alig várjuk, hogy az Olimpiai csatornán keresztül még erősebbre fűzzük kapcsolatunkat. – idézik közleményükben Thomas Bach NOB-elnököt.

Az Olimpiai Csatorna egy olyan forradalmian új digitális platform, amelyen keresztül a rajongók egész évben élvezhetik a sport hatalmát, és az olimpiai mozgalom erejét. A csatorna augusztus 21-én vasárnap, a 2016-os Riói Olimpiai Játékok záróünnepsége után indult útjára. Az alapító partneri megállapodás négy évre szól, és jelenleg 2020 végéig érvényes. Az Olimpiai Csatorna alapító partnereként a Toyota exkluzív reklámlehetőségekhez jut, és a csatorna stábjával együttműködve közösen fejlesztenek ki inspiráló, izgalmas tartalmakat. A Toyota mellett a Bridgestone is alapító partnerként támogatja az Olimpiai Csatorna létrejöttét, lehetővé téve, hogy a rajongók bármikor, bárhol, bármilyen készüléken hozzáférhessenek a tartalmakhoz.

A NOB még 2015-ben kötött globális TOP támogatói megállapodást a Toyotával. TOP partnerként a Toyota segíti a jövőbeli Olimpiai játékok szervezőit, a NOB-ot, az országos olimpiai bizottságokat, valamint a világ összes olimpikonját. A 2020-as Olimpiai tervezettel összhangban, amely a fenntarthatóságot tekinti egyik legfontosabb oszlopának, a Toyota 2024-ig együttműködik a szervező bizottságokkal, hogy fenntartható mobilitási megoldásokat biztosítsanak a Játékokra, annak érdekében, hogy biztonságosabb, gazdaságosabb mobilitást nyújthassanak, beleértve az intelligens közlekedési rendszereket, a városi forgalom-szabályozó rendszereket, továbbá a járművek közötti (V2V) kommunikációs rendszereket. Az együttműködés a vendéglátó országokban és városokban segít létrehozni maradandó mobilitási megoldásokat.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

23 órája

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.