2013. június 19.

Ötletpályázatot ír ki a SportKlub

Kreatívokat és nézőket kérnek arra, hogy segítsenek megtalálni a sportcsatorna szlogenjét.

Kreatívokat és nézőket kérnek arra, hogy segítsenek megtalálni a sportcsatorna szlogenjét.

Profi és amatőr szövegírók egyaránt indulhatnak a SportKlub szlogen-pályázatán. 2013. július 15-i lehet pályázni a minimum kettő, maximum hat szóból álló szlogennel. A legjobban sikerült alkotást a jövőben a sportcsatorna hivatalos felületein, hírleveleiben, sajtókommunikációjában is használja. A pályázatot az IKO Kábeltévéhez levélben lehet benyújtani. A győztes 200 ezer forintot kap.

"Csatornánk egy éve nyerte el mai modern, a vizuális igényeket minden szempontból kielégítő arculatát. Fiatalos magazin- és háttérműsorokkal, infotainment blokkokkal rendelkezünk, aktívan kommunikálunk a nézőinkkel. Ebben az irányban építjük tovább a csatornát, így a szlogennek is ezt kell tükröznie" - mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

12 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

13 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.