2013. június 19.

Ötletpályázatot ír ki a SportKlub

Kreatívokat és nézőket kérnek arra, hogy segítsenek megtalálni a sportcsatorna szlogenjét.

Kreatívokat és nézőket kérnek arra, hogy segítsenek megtalálni a sportcsatorna szlogenjét.

Profi és amatőr szövegírók egyaránt indulhatnak a SportKlub szlogen-pályázatán. 2013. július 15-i lehet pályázni a minimum kettő, maximum hat szóból álló szlogennel. A legjobban sikerült alkotást a jövőben a sportcsatorna hivatalos felületein, hírleveleiben, sajtókommunikációjában is használja. A pályázatot az IKO Kábeltévéhez levélben lehet benyújtani. A győztes 200 ezer forintot kap.

"Csatornánk egy éve nyerte el mai modern, a vizuális igényeket minden szempontból kielégítő arculatát. Fiatalos magazin- és háttérműsorokkal, infotainment blokkokkal rendelkezünk, aktívan kommunikálunk a nézőinkkel. Ebben az irányban építjük tovább a csatornát, így a szlogennek is ezt kell tükröznie" - mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

Medenceszoba, betegszoba, trambulinterem

59 perce

Gyerekek egy csoportja rajzolt álomházakat, hogy segítsék a lakhatási problémákkal küzdő és hajléktalan embereket egy civil szervezet adománygyűjtő kampányában.

A Republic a Scitec lead ügynöksége

2 napja

A Scitec márka megerősítéséhez a reklámügynökség stratégiai és branding területen szerzett kiemelt tapasztalata szolgál biztosítékul - írják.