2018. szeptember 05.

Óvodások évkezdését is támogatja idén az E.ON

Az ajándékok az ország számos pontjára eljutnak, az első csomagokat a mai napon Szolnokon vehették át a kisgyermekek.

Az E.ON évek óta elkötelezetten támogatja a jövő generációját. Az energiavállalat idén immár hetedszer csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet „Iskolakezdés együtt!” nevű segélyakciójához és amellett, hogy figyelemfelhívó kampánnyal és munkatársi gyűjtéssel segítette annak sikerét, 5 millió forint értékű támogatással is hozzájárult a segélyakció célkitűzéseihez. Mivel a családok kisebbekből, nagyobbakból állnak, ezért nem csak az iskolásokra, hanem a testvérekre, az óvodásokra is gondolt a vállalat, további 5 millió forint értékben az óvodakezdő kisgyerekek évkezdését is támogatja - írják.

Szolnokon két óvoda, illetve a segélyszervezet helyben működtetett családok átmeneti otthonában élő gyermekek részesülnek a városban kiosztásra kerülő összesen 145 csomagból, melyek közül az elsőket ma adták át a Szent Tamás Görögkatolikus Óvodában. Az adomány egy tisztasági csomagot (fogkefe, fogkrém, szappan, törölköző, zsebkendő) továbbá kézműves- és kreatív foglalkozáshoz használható eszközöket (vízfesték, ceruza, papírragasztó, gyurma, zsírkréta), valamint a gondozási időben használható ruházatot (pizsama, papucs/váltócipő) tartalmaz.

„A családok kiemelten fontosak egy társadalom életében, a gyerekek pedig a jövőnket képviselik. Az első óvodai napok, a szülőktől távoli világ felfedezése fontos időszak a kisgyerekek életében. Néha talán ijesztő, ugyanakkor izgalmas is, de feltétlenül meghatározó kaland. Sokan közülük ilyenkor kerülnek először közösségbe és itt tapasztalják meg a csapathoz tartozás élményét, itt szereznek akár életre szóló barátságokat. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a fiatal generáció első közösségi élménye örömteli esemény, emlékezetes élmény legyen, a szülőknek pedig örömmel segítünk az év ezen szakaszában” – mondta el Jamniczky Zsolt, az akció partnere, az E.ON Hungária Zrt. Igazgatósági tagja.

„Nem is gondolnánk, hogy mekkora és milyen összetett segítséget jelent az Ökumenikus Segélyszervezet stratégiai partnere, az E.ON adománya a kevés jövedelemmel rendelkező családok számára, hiszen az iskoláskorú gyermekek tanévkezdése mellett az óvodás gyerekek évkezdése is nagyobb kiadással jár minden család számára” – nyilatkozta Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója.

Employee engagement a COVID-19 világjárvány idején

R. Nagy András12 órája

R. Nagy András, a Próbakő Kommunikáció ügyvezető igazgatója rendszeresen publikál a cég IdeaBank oldalán. Most Crispin Manners employee engagement guru, PR-szakembert kérdezte meg.