2014. szeptember 03.

Óvodát újítottak fel az OMD önkéntesei

Az OMD számára helyi és nemzetközi szinten is fontos, hogy támogassa a környezetében élő közösségeket.

Az OMD számára helyi és nemzetközi szinten is fontos, hogy támogassa a környezetében élő közösségeket.

Idén életre hívták az OMD Önkéntes Programot, mert úgy gondolják, hogy a társadalmi szerepvállalásnak fontos helye van a médiaügynökség szervezeti kultúrájában.

A program keretében a Kőbányán található Kiskakas Óvoda kültéri játszóterét újították fel együtt, hogy a szeptemberi kezdésre, már egy szebb környezet várja a gyerekeket.

Az óvodába közel 200 kisgyerek jár. A színvonalas nevelőmunkán túl, a környezet is fontos a gyerekek harmonikus fejlődéséhez, de az önkormányzat adta szűkös keretek miatt rá vannak szorulva a szülők és mások támogatására.

Augusztus 29-én, közel 20 kolléga segítségével dolgoztak a kültéri játszótér renoválásán, felújították a homokozókat, a padokat, a babaházat; csiszoltak, alapoztak, festettek. A programban partnerük volt a Trilak is, akik a szükséges eszközöket biztosították.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

2 napja

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

2 napja

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.