2014. szeptember 03.

Óvodát újítottak fel az OMD önkéntesei

Az OMD számára helyi és nemzetközi szinten is fontos, hogy támogassa a környezetében élő közösségeket.

Az OMD számára helyi és nemzetközi szinten is fontos, hogy támogassa a környezetében élő közösségeket.

Idén életre hívták az OMD Önkéntes Programot, mert úgy gondolják, hogy a társadalmi szerepvállalásnak fontos helye van a médiaügynökség szervezeti kultúrájában.

A program keretében a Kőbányán található Kiskakas Óvoda kültéri játszóterét újították fel együtt, hogy a szeptemberi kezdésre, már egy szebb környezet várja a gyerekeket.

Az óvodába közel 200 kisgyerek jár. A színvonalas nevelőmunkán túl, a környezet is fontos a gyerekek harmonikus fejlődéséhez, de az önkormányzat adta szűkös keretek miatt rá vannak szorulva a szülők és mások támogatására.

Augusztus 29-én, közel 20 kolléga segítségével dolgoztak a kültéri játszótér renoválásán, felújították a homokozókat, a padokat, a babaházat; csiszoltak, alapoztak, festettek. A programban partnerük volt a Trilak is, akik a szükséges eszközöket biztosították.

A korábbi egyenleg is visszajár

18 órája

Az adategyeztetést elmulasztó Telenor ügyfelek akár a jövő év elejéig, 2018. február 28-ig kérhetik korábbi hívószámuk visszaállítását is.

Elérhető a PayPal-es fizetés Nintendo készüléken is

20 órája

A készülékekre letölthető szoftverek megvásárlásához, illetve a Nintendo eShop felhasználói fiókon keresztül történő vásárlások értékének kiegyenlítésére 34 országban áll rendelkezésre a fizetési opció.