2016. szeptember 27.

Ügyfélpartit tartott a HPS

Egy reklámos ügyfélparti elengedhetetlen alappillére egy egyedi, inspiráló helyszín. Ennek az elvárásnak megfelelve kétnapos fogadással köszöntötte az őszt és a vendégeit a HPS Group.

A laza elegancia jegyében zajló, nyárbúcsúztató és évadindító fogadásnak a különleges hangulatú budai Writer’s Villa adott otthont. Az 1881-ben épült villa és ősfás parkja legutóbb az ünnepelt holland író, Jaap Scholten otthona volt évekig, de még a mai nap is gyakran keresi fel a nagy múltú helyszínt inspiráló ereje miatt.

A Svábhegy legrégebbi villájának kertjében, a Zsolnay porcelánszökőkút mellett gyűltek össze a reklám- és marketingszakma képviselői egy bohém nyárutó estre.

Mindkét estét gondolatébresztő szakmai előadásokkal indították. A Vekkel László által moderált beszélgetésben Simó György arról mesélt, hogy mit tanulhatnak a multik a startupoktól, illetve Márky Ádám TED-es előadásából az is kiderült, hogyan érdemes újraprogramozni agyunkat a hatékonyság, boldogság és egészség egyensúlyának érdekében.

A szakmai inspirációt követően, a festői szépségű kertben tartott fogadás alatt a kellemes hangulatról élőzene, a fák közé feszített vásznakon a francia újhullám remekműveinek képkockái és finom ételek gondoskodtak.

A kötetlen jókedvet mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a HPS menedzsmentje már délután a kőkorlátról mutatott be műugró gyakorlatokat.

Címkék: gazdaság hps

Mentes gasztrofesztivált rendeznek Budapesten

6 órája

Minden ételallergiás szabadon és bátran kóstolhatja meg a számára legizgalmasabb gasztronómiai újításokat és kedvenc ételeit egy különleges kétnapos fesztiválon 2019. február 23-án és 24-én Budapesten.