2014. szeptember 16.

Ügynökségeket választott az E.ON Hungária

Szeptembertől új ügynökségekkel dolgozik az energiacég ATL és BTL területen, az egyes ügyfélszegmensekben.

Szeptembertől új ügynökségekkel dolgozik az energiacég ATL és BTL területen, az egyes ügyfélszegmensekben.

Több szakaszos kiválasztási folyamat végén hirdette ki az E.ON Hungária Zrt., hogy mely ügynökségekkel fog együtt dolgozni ATL és BTL területeken.

A meghívásos tenderek közül a lakossági szegmensben folytatott BTL kommunikációra már tavaly megkezdődött a verseny. Végül az E.ON az Adamsky Advertisinget választotta, akivel korábban már dolgozott a kis- és középvállalati szegmensnek szóló kommunikáció területén. A KKV szegmensre az év elején hirdetett tendert a cég, amely kategóriában a Createam Advertising lett a befutó, akivel korábban már volt közös munkája és pozitív tapasztalata a cégnek.

Az egyedi ügyfelek kommunikációját tendergyőzelme után továbbra is a 2Republic Event+Digital végzi, míg a közigazgatási és önkormányzati ügyfelekkel való kapcsolattartást a Shadow Communications támogatja mostantól BTL kommunikációval.

Idén az E.ON Hungária Zrt. lead-ügynökségi pozícióra is kiírt meghívásos tendert, a feladatot a Lowe GGK nyerte el, ők felelnek mostantól a társaság kommunikációs támogatásáért, ezen belül az ATL kampányok teljes körű lebonyolításáért.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.