2013. május 30.

Ügynökséget választott a Boiron

Hét ügynökség közül lett befutó az Artvertising.

Hét ügynökség közül lett befutó az Artvertising.

Az Artvertising nyerte a Boiron Hungária meghívásos marketingkommunikációs tenderét. A francia tulajdonú cég homeopátiás gyógyszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ennek nyomán az ügynökség felel a napi szintű feladatok ellátásáért.

Emellett a Homeogene 9 torokgyulladás elleni szer koncepciójának kidolgozása és megvalósítása, ATL és BTL eszközökre adaptálása, illetve a további termékek vizuáljainak frissítése egyaránt az Artvertising feladata lesz. Az ügynökség új kreatívkoncepciók kidolgozásában is részt vesz.

A Boiron a tenderre első körben hét résztvevőt – ACG, Artificial Group, Carbon Group, Havasi Budapest, Insomnia, Urban Communications és Artvertising – hívott meg, majd három kiválasztott jutott a második fordulóba. Ezek közül került ki győztesen az Artvertising.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.