2013. május 30.

Ügynökséget választott a Boiron

Hét ügynökség közül lett befutó az Artvertising.

Hét ügynökség közül lett befutó az Artvertising.

Az Artvertising nyerte a Boiron Hungária meghívásos marketingkommunikációs tenderét. A francia tulajdonú cég homeopátiás gyógyszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ennek nyomán az ügynökség felel a napi szintű feladatok ellátásáért.

Emellett a Homeogene 9 torokgyulladás elleni szer koncepciójának kidolgozása és megvalósítása, ATL és BTL eszközökre adaptálása, illetve a további termékek vizuáljainak frissítése egyaránt az Artvertising feladata lesz. Az ügynökség új kreatívkoncepciók kidolgozásában is részt vesz.

A Boiron a tenderre első körben hét résztvevőt – ACG, Artificial Group, Carbon Group, Havasi Budapest, Insomnia, Urban Communications és Artvertising – hívott meg, majd három kiválasztott jutott a második fordulóba. Ezek közül került ki győztesen az Artvertising.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.