2011. november 17.

Ügynökséget választott a Borsodi

Öt ügynökség közül, két fordulóban választott a márka ATL-partnert.

Öt ügynökség közül, két fordulóban választott a márka ATL-partnert.

Két fordulós tenderen választott ATL kommunikációs partnert a Borsodi márka. Öt ügynökség közül a Cluso és a DDB jutott a döntőbe, közülük a DDB dolgozhat a jövőben a márka ATL kommunikációjának stratégiai tervezésén és kivitelezésén.

A meghívott ügynökségek az első fordulóban átfogó kommunikációs tervet készítettek a Borsodi márka számára. Ez alapján alakult ki a második fordulós mezőny: a DDB és a Cluso a korábban bemutatott koncepciót részleteiben is kidolgozták.

"Bízunk benne, hogy hosszú távon tudunk együtt dolgozni a DDB-vel, a stratégiai koncepció pedig tovább erősíti a márka pozícióját a hazai piacon" - nyilatkozta Dr. Sükösd Zsuzsa, a Borsodi Sörgyár jogi és vállalati kapcsolatok igazgatója.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

11 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

11 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.