2012. július 31.

Ügynökséget választott a CIB

Több fordulós, meghívásos tenderen választott PR-partnert a pénzintézet.

Több fordulós, meghívásos tenderen választott PR-partnert a pénzintézet.

A Front Page Communications lett a CIB Csoport PR-ügynöksége, több körös, meghívásos tendert követően. Az ügynökség mind stratégiai szinten, mind a napi szintű kommunikációt érintő feladatokban segíti a pénzügyi cég kommunikációs osztályát.

A megbízás határozatlan időre szól, és olyan konkrét feladatokat tartalmaz, mint a stratégiai pr-tanácsadás, az issue menedzsment, a kríziskommunikációs tanácsadás, a sajtó-kapcsolattartás, a médiaelemzés, illetve sajtóesemények szervezése és lebonyolítása.

"Olyan kommunikációs ügynökséget választottunk, amelyik a pénzügyi szektorban jelentős tapasztalatokkal és komoly referenciákkal rendelkezik, emellett pedig fogékony a kommunikációs terület új kihívásaira is" - indokolta a választást Kanizsai Róbert, a CIB Bank kommunikációs vezetője.

Új módszerrel monitoringozott az ÖRT

1 napja

A gyerekeknek szóló digitális reklámok kérdése a testület fókuszában van, és ennek vizsgálatára új vizsgálati módszert vezettek be.

Véget ért a Brain Bar

1 napja

A 2020-as virtuális esemény megtartotta interaktív jellegét: a több mint 40 előadó közel 20 különböző országból csatlakozott be.