2012. július 31.

Ügynökséget választott a CIB

Több fordulós, meghívásos tenderen választott PR-partnert a pénzintézet.

Több fordulós, meghívásos tenderen választott PR-partnert a pénzintézet.

A Front Page Communications lett a CIB Csoport PR-ügynöksége, több körös, meghívásos tendert követően. Az ügynökség mind stratégiai szinten, mind a napi szintű kommunikációt érintő feladatokban segíti a pénzügyi cég kommunikációs osztályát.

A megbízás határozatlan időre szól, és olyan konkrét feladatokat tartalmaz, mint a stratégiai pr-tanácsadás, az issue menedzsment, a kríziskommunikációs tanácsadás, a sajtó-kapcsolattartás, a médiaelemzés, illetve sajtóesemények szervezése és lebonyolítása.

"Olyan kommunikációs ügynökséget választottunk, amelyik a pénzügyi szektorban jelentős tapasztalatokkal és komoly referenciákkal rendelkezik, emellett pedig fogékony a kommunikációs terület új kihívásaira is" - indokolta a választást Kanizsai Róbert, a CIB Bank kommunikációs vezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.