2017. május 24.

Ügynökséget választott a Gallicoop

Az élelmiszeripari vállalat a termékei és a pulykahús népszerűsítése miatt keresett tanácsadócéget.

A szarvasi Gallicoop a legnagyobb zárt rendszerű pulykahústermelő integrációval rendelkező vállalat Magyarországon. A pozíciójának megerősítése, a márkaismertség növelése, illetve a minőségi magyar pulykahús iránti bizalom növelése érdekében a vállalat tanácsadócéget keresett. A választás a KRQ kommunikációs ügynökségre esett eddigi referenciái, az eddigi közös sikerek, illetve a vállalat számára javasolt marketingstratégia alapján.

A Gallicoop és a KRQ már tavaly is együtt dolgozott: óriásplakáton, metrókocsin és különböző digitális platformokon erősítették a márka imidzsét. A KRQ – a Marquard Media Content Studiójával közösen – fejlesztette a Pulykatrend című márkamagazint, amely receptekkel, ötletekkel és hasznos tanácsokkal segíti a gasztronómia iránt fogékony női célcsoportot. A kiadvány bemutatja a Gallicoop értékeit, küldetését is. A téli próbaszámot követően idén újabb két megjelenés következik, a terjesztésben az ÉVA hatékony elérésére építenek.

A KRQ széleskörű marketingkommunikációs feladatokra kapott megbízást a Gallicooptól, amely magában foglalja a stratégiai tervezést, a médiavásárlást, a content marketinget, a közösségi média megoldásokat, a termék PR-t, illetve a trade marketing folyamatok támogatását.

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.