2018. január 29.

Ügynökséget választott a Mobile Industrial Robots

A FERLING lesz a dán, együttműködő mobil robotokat gyártó Mobile Industrial Robots kommunikációs partnere.

A Mobile Industrial Robots az iparág legfejlettebb kollaboratív és biztonságos, autonóm mobil robotjait gyártja és értékesíti, amelyek a közepes- és nagyvállalatok belső logisztikai folyamatainak menedzselésére alkalmasak. 2013-as indulása óta a MiR gyors növekedést produkált, 2015 és 2016 között eladásaik 500%-al, 2016 és 2017 között pedig 300%-al nőttek. A tapasztalt dán robotipari szakértők által alapított és vezetett MiR központja a dániai Odensében található - olvasható a közleményben.

A Mobile Industrial Robots személyében egy újabb nemzetközi vállalat kerül a FERLING portfóliójába. Ügyfélköréhez olyan vállalatok tartoznak, mint a Duna-Dráva Cement Kft. (a Heidelberg Cement Group leányvállalata), a Universal Robots vagy a BNI Hungary.

„A FERLING nagy tapasztalattal bír a stratégiai marketing kommunikáció és hírnévépítés magyarországi piacán. Ezeket a jellemzőket vettük figyelembe, amikor marketing és PR együttműködésre kerestünk partnert. Az, hogy egy olyan ügynökséggel tudunk együttműködni, amely már több szakmai elismerést is kapott, számunkra garanciát jelent” – mondta Denise Degli Innocenti, a Mobile Industrial Robots globális marketing vezetője.

„A robotizáció és az ipar 4.0 még mindig új témáknak számítanak itthon, így szükség van a többszintű kommunikációra és a piac oktatására, különféle eszközök bevetésével. A Mobile Industrial Robots-szal kötött együttműködésünk jól példázza a kompetenciánkat és a sikeres helytállásunkat nemzetközi szinten is” – mondta Ferling József, a FERLING alapítója és stratégiai igazgatója.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

6 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.