2016. január 12.

Ügynökséget választott a Pannontej

Kreatívügynökséget keresett a márkatulajdonos, az első közös kampány már fut is.

A Havas Worldwide Budapestet választotta 2016-tól kreatívügynökségének a Savencia magyarországi leányvállalata, a Pannontej. Az ügynökség a márkatulajdonos összes márkájáért felel, feladatai közé tartozik a Medve, a Karaván, a Pannónia, a Milkana és a Tihany offline és online kampányainak tervezése és kivitelezése.

A Havas Worldwide Budapest - még Euro RSCG néven - 2005 és 2010 között már dolgozott a Pannontejjel, a Medve, a Bakony és a Tihany márkákon. Az ügynökség nevéhez fűződik többek között a Medve márka újrapozicionálása és a „Csak szeretni lehet” szlogen is.

Az újbóli közös munka első lépése a Medve promóciós kampány, amely január 11-én indult el Tavaszi ébresztő néven. A Medvesajt.hu oldalon elérhető nyereményjátékban a vásárlók minden megvásárolt Medve-termékkel megpróbálhatják felébreszteni a téli álmot alvó medvét. Akinek sikerül, az nyer. A kampányt online display bannerekkel és eladáshelyi eszközökkel támogatják.

Munkában az ÖRT új főtitkára

3 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

8 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.