2014. augusztus 27.

Ügynökséget választott a PocketBook

Első ízben választott kommunikációs partnert Magyarországon a prémium e-könyv olvasókat gyártó cég.

Első ízben választott kommunikációs partnert Magyarországon a prémium e-könyv olvasókat gyártó cég.

A 31 országban jelen lévő, svájci székhelyű vállalat magyarországi kommunikációs feladatait szeptembertől a PS:PRovocative PR-ügynökség látja el.

A mindössze hét éve alapított PocketBook vállalat több mint 2 millió eladott készülékével a világ negyedik legnagyobb darabszámban értékesített e-könyv olvasó márkája. Az E Ink technológiát használó prémium e-könyv olvasók mellett androidos tabletek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával is foglalkozó cég központja a svájci Luganóban található.

A PocketBook a gyors nemzetközi elismerést elsősorban folyamatos termékinnovációival vívta ki. A saját kutatás-fejlesztési részleggel rendelkező vállalatnak köszönhető többek között az első színes E Ink olvasó, az első por- és vízálló e-könyv olvasó, valamint a hazánkban is hamarosan forgalomba kerülő első szövegfelismerő szoftverrel és beépített kamerával rendelkező e-könyv olvasó is. A funkcionalitás mellett a PocketBook a formavilágra is kiemelt hangsúlyt fektet; a vállalat újító szellemét több nemzetközi díjjal, köztük a Red Dot Design Awarddal is jutalmazták.

A meghívásos tenderen kiválasztott PS:PRovocative teljes körű PR-kommunikációval és online marketingkommunikációs feladatok ellátásával fogja segíteni a márka hazai ismertségének növekedését.