2012. augusztus 24.

Ügynökséget választott a T-Systems

ATL-kommunikációs partnert keresett az ICT cég, amely az ősszel újradefiniálja magát.

ATL-kommunikációs partnert keresett az ICT cég, amely az ősszel újradefiniálja magát.

A kirowski Isobar nyerte a T-Systems Magyarország kétfordulós, meghívásos tenderét, melyet a cég a megújulásához kapcsolódó ATL-kommunikációra írt ki. Az ügynökség feladata az őszi kampány kreatív koncepciójának kialakítása.

A tenderen indult ügynökségek fő feladatként kapták egy olyan koncepció megalkotását, amely alkalmas az egységes új cég létrejöttének hatékony kommunikációjára, építve az integrálódó elődcégek márkaértékeire - áll a közleményben. Ezzel összefüggésben a kirowski Isobar feladata az összeolvadó leányvállalatok weboldalainak harmonizációja is.

A T-Systems megújulása idén ősszel ér mérföldkőhöz: a Dataplex Kft., az ISH Kft. és az IQSYS Zrt. leányvállalatok beolvadásával a vállalat teljes körű termékportfolióval rendelkező infokommunikációs szolgáltatóvá válik.

Az imázs kommunikáció két hónapig fog futni print, online és rádiós felületeken. Ennek során pozicionálják újra a cégnevet és a márkát a hazai ICT szektor döntéshozói, a piaci szereplők és a szélesebb közvélemény felé.

Mint korábban megírtuk, a T-Systems nemrégiben nevezett ki új marketingvezetőt is. Bánhegyi Zsófia augusztus 6-ával érkezett a társasághoz. A pozícióban Sümegi Zsuzsannát váltotta.

 

(A Bánhegyi Zsófiával készült interjúnkat az augusztus 28-án megjelenő Médiapiacban olvashatja, a 10 kérdés rovatban.)