2020. február 14.

Ügynökséget választott a TUI Magyarország

Meghívásos tenderen a Solutions Communicationst választotta pr- és kommunikációs feladatainak ellátásra a TUI Magyarország.

A német utazásszervező cég hazai leányvállalata egyrészt a TUI kínálatának online értékesítését végzi Magyarországon, másrészt szakmai támogatást nyújt mintegy 230 hazai utazási irodának, amelyek a TUI termékeit és szolgáltatásait is kínálják.

Az ügynökség feladata a vállalati- és termékkommunikáción túl az influenszer együttműködések szervezésére terjed ki, a fókuszban pedig a TUI 2019-ben újraindított Budapest – Antalya charterjárataink promóciós támogatása áll.

„A TUI Magyarországon most először dolgozik pr-ügynökséggel. A légiközlekedési és turisztikai iparágban felmutatott kiemelkedő tudás és üzletfejlesztésünk támogatásának professzionális kommunikációs megközelítése miatt döntöttünk a Solutions Communications mellett” – mondta Taskár Tamás, a TUI Magyarország értékesítési vezetője.

„Európa legnagyobb légitársaságának nyújtott, 12 évre visszatekintő tapasztalatom és a turisztika számos területén végzett munkáim segítik majd a TUI-t a sikeres magyarországi kommunikációban” – tette hozzá Pákolicz Attila ügyvezető igazgató.

670 millióra bírságolták a Telekomot

19 órája

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom megtévesztette a fogyasztókat 0 Ft-os vagy kedvezményes készülékárakat reklámozó kampányaival - írják a közleményükben.

Változatlan bevételre számít az idén a Magyar Telekom

20 órája

Nagyjából változatlan árbevételre számít a Magyar Telekom idén és jövőre - mondta Szabó János, a Magyar Telekom gazdasági vezérigazgató-helyettese a cég éves eredményeit értékelő sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.