2013. január 18.

Ügynökséget választott a magyarországi Osram

A klasszikus sajtóiroda tevékenységen túl PR stratégia és kommunikációs koncepció kidolgozására és megvalósítására is szól a megbízás.

A klasszikus sajtóiroda tevékenységen túl PR stratégia és kommunikációs koncepció kidolgozására és megvalósítására is szól a megbízás, amit a fényforrásgyártó cég képviselete adott.

A Sky Csoport szakosodott PR ügynökségével erősíti marketingkommunikációs aktivitását az Osram Magyarország, mely úgy döntött, hogy a 2012 őszétől elkezdett sikeres közös munka eredményeképpen folytatja együttműködését az idei évben a kommunikációs céggel.

„Olyan ügynökséget kerestünk, amely erős és tapasztalt, ugyanakkor kellő figyelmet biztosít közepes méretű cégeknek is. Fontos szempont volt, hogy profilját tekintve a PR tevékenységek mellett produkciós feladatok kivitelezését is biztosítani tudja számunkra. A négy ügynökség közül a meggyőző pályázati anyag, a korábbi munkák, és a lelkes csapat döntött elsősorban a választásban” – mondta Jankovich Szilvia, az Osram Magyarország marketing területért felelős munkatársa.

Címkék: Osram sky

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.