2013. január 18.

Ügynökséget választott a magyarországi Osram

A klasszikus sajtóiroda tevékenységen túl PR stratégia és kommunikációs koncepció kidolgozására és megvalósítására is szól a megbízás.

A klasszikus sajtóiroda tevékenységen túl PR stratégia és kommunikációs koncepció kidolgozására és megvalósítására is szól a megbízás, amit a fényforrásgyártó cég képviselete adott.

A Sky Csoport szakosodott PR ügynökségével erősíti marketingkommunikációs aktivitását az Osram Magyarország, mely úgy döntött, hogy a 2012 őszétől elkezdett sikeres közös munka eredményeképpen folytatja együttműködését az idei évben a kommunikációs céggel.

„Olyan ügynökséget kerestünk, amely erős és tapasztalt, ugyanakkor kellő figyelmet biztosít közepes méretű cégeknek is. Fontos szempont volt, hogy profilját tekintve a PR tevékenységek mellett produkciós feladatok kivitelezését is biztosítani tudja számunkra. A négy ügynökség közül a meggyőző pályázati anyag, a korábbi munkák, és a lelkes csapat döntött elsősorban a választásban” – mondta Jankovich Szilvia, az Osram Magyarország marketing területért felelős munkatársa.

Címkék: Osram sky